Membru GRATUIT        EXONIA HOLDING SA

Sacose polietilena tip banana

:::: Exonia


Sacosa este un ambalaj simplu dar eficient, cântărește o greutate neînsemnată de aproximativ 20 grame, dar poate transporta o greutate impresionantă de 20 kilograme. Sacosele tip banana sunt elegante si practice, dar si rezistente. Reprezinta solutia perfecta pentru promovare si utilitate. Sunt utilizate in supermarket-uri, pentru expozitii, promotii, transport cadouri, etc.

MATERIALUL: sacosele tip banana pot fi fabricate din polietilena de joasa densitate (LDPE) sau de densitate medie (MDPE), in functie de preferinta beneficiarului.

Sacosele din folie MDPE sunt rezistente, fiind combinatia optima intre polietilena de joasa densitate (LDPE) si polietilena de inalta densitate (HDPE). Sacosele tip banana au stralucire si durabilitate, fara deformare pe orizontala sau verticala. Sacosele din LDPE sunt fine, placute la atingere, nefosnitoare si recomandate in special pentru produse textile, incaltaminte, bijuterii, etc.

CONFECTIA: Exonia realizeaza GRATUIT pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). Deasemenea, pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute standard la maner cu intaritura dubla termosudata (cu exceptia dimensiunilor foarte mici, tip farmacie).

IMPRIMAREA: Personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate personaliza in policromie la 4-6 culori complexe si speciale.

Puteti comanda sacose banana personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

PRET: 1 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]