Membru GRATUIT        EXONIA HOLDING SA

Sacose polietilena cu maner

:::: Exonia


Sacosele cu maner aplicat sunt cele mai elegante sacose personalizate. Sacosele cu maner aplicat sunt mai rar intalnite, datorita dificultatii tehnice de realizare, insa se evidentiaza usor fiind un plus de imagine pentru companiile care aleg sa le foloseasca. Sacosa este in categoria obiectelor promotionale foarte apreciate.

Sunt apreciate in general de segmentul detinatorilor de magazine care se adreseaza segmentului mediu si superior de consumatori, in special textile, electronice, sau expozanti la evenimente speciale: targuri si expozitii, simpozioane.

MATERIALUL: sacosele tip \\\"maner aplicat\\\" sunt produse uzual din polietilena de joasa densitate LDPE.

CONFECTIA: se executa GRATUIT pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). Pentru rezistenta sporita, sacosele sunt prevazute la maner cu intaritura dubla termosudata.

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc.) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate realiza print in policromie la 4-6 culori complexe si speciale.

TIRAJE: uzual, pentru acest model, se proceseaza comenzi de la 5.000 Buc/model. Exista dimensiuni standardizate sau pot fi produse atipice la cerere.

Puteti comanda sacose cu maner personalizate, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de sacose personalizate contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

PRET: RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]