Membru GRATUIT        EXONIA HOLDING SA

Saci polietilena personalizati

:::: Exonia


Fabrica De Ambalaje personalizate Exonia Holding furnizeaza saci din polietilena pentru diferite produse si domenii de aplicabilitate. Sacii din polietilena sunt o solutie perfecta si economica pentru ambalarea si transportul produselor cu volume mai mari. Din categoria sacilor de polietilena personalizati pot face parte: saci pentru PetFood (mancare de animale), saci pentru materiale de constructii (var, ciment, ipsos, adeziv sau chit), saci pentru industria confectiilor, saci pentru legume si fructe (saci necesari la strangerea recoltei), saci pentru seminte sau nutreturi.

Furnizam si saci nepersonalizati din LDPE cu grosimi de peste 20 de microni, care se preteaza pentru aplicatii industriale. Din aceasta categorie pot face parte: saci containerizare, saci pentru deseuri chimice, saci pentru deseuri medicale, saci pentru activitati de salubrizare. Acesti saci sunt mai grosi si mai rezistenti decat sacii menajeri obisnuiti.

Imprimarea: se poate realiza cu pana la 8 culori sau policromie. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de sac dupa indicatiile beneficiarului. Imprimarea se poate realiza in maxim 8 culori policromie si speciale la rezolutie mare, in functie de complexitatea graficii si de categoria produsului de ambalat.

Puteti comanda saci personalizati, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda de saci personalizati contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.

PRET: RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]