Membru GRATUIT        TOP BATTERY SRL
Am intrat pe piața din România cu un scop clar: să facem clienții fericiți, să le rezolvăm problemele legate de bateriile auto în timp scurt, ca niște adevărați profesioniști.
Trăim într-o societate în care totul trebuie rezolvat rapid, nimănui nu-i place să-și piardă timpul și banii lăsând mașina în service. Plecând de la această idee, am creat un concept nou, gândit de la bun început, pentru a ajuta fiecare client, rezolvându-i problema într-un singur loc, în timp scurt, oferindu-i și extra beneficii. Așadar, la Top Battery, clientul cumpără un acumulator auto de la unul dintre cei mai consacrați producători mondiali – VARTA, BOSCH, ZAP, TUDOR-EXIDE sau ROMBAT și beneficiază GRATUIT de montaj, verificare și garanția produsului achiziționat.
Pentru orice tip de baterie nu ezitati sa ne contactati, noi sigur o avem.
Dorim sa ne dezvoltam in asa fel, ca in timp rezonabil sa ajungem un jucator important pe piata , fara sa facem rabat la principiile orientarii spre client.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Executa servicii in domeniul bateriilor auto-moto. - punerea in functiune a bateriilor (umplerea acestora cu acid cu densitatea de 1, 28g / cm3 si activarea pe redresoare profesionale) - in cazul bateriilor descarcate, asiguram serviciul de reincarcare, reformatare, desulfatare - diagnosticarea starii bateriilor si acumulatoarelor cu testare speciale. - consultanta gratuita in alegerea tipului de baterie dupa cataloagele producatorului. - montajul gratuit - verificarea sistemului de incarcare gratuit pe toata durata de viata a bateriei. - pe perioada garantiei se asigura clientului baterie de serviciu. // VARTA , ZAP BATTERIES , TUDOR , SORGETI si ROMBAT // CUI: RO27848500

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]