Membru START        EVROPRO SRL - PROFESSIONAL WATER SOLUTIONS
EVROPRO Professional Water Solutions este specializată în proiectarea, fabricarea, instalarea, operarea și întreținerea sistemelor avansate de epurare a apelor uzate si a apei in general.

EVROPRO furnizează tehnologii de tratare remarcabile prin solutii personalizate, produse inovatoare și de încredere, servicii de calitate și promptitudine in asistența pentru clienți.

Combinând soluții creative cu aplicatiile practice, EVROPRO ofera solutii optime pentru fiecare solicitare a diversilor clienți, din domeniul industrial, comercial, acvacultura, municipal, și cel agricol la nivel mondial.

Acestea fiind spuse, noi încercam să livram apă curată folosind tehnologii curate și pentru a atinge obiectivul nostru, va punem la dispozitie diferite tehnologii, în funcție de nevoile specifice ale clientului nostru.

Folosind experienta vasta a partenerilor noștri, care sunt lideri de piata in tratarea apei, EVROPRO combină standarde înalte de calitate, livrare promptă, soluții eficiente si din punctul de vedere al costurilor, și sisteme de eficiență maxima pentru toate piețele.

Oferim cele mai eficiente Echipamente de protectia mediului / Tratament de apa la nivel Casnic, Industrial, Agricultura, Municipal si

Sisteme de fltrare Apa, inclusiv Dozatoare de apa pentru instalat in birouri, institutii, HoReCa, Spa, Saloane de infrumusetare, Piscine etc., pentru Agricultura, Ferme de anumale, Legumicultura, Acvacultura si Tratament de deseuri solide etc.

Excelent raport Calitate / Pret !

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: - Sisteme de Testare, Filtrare si Dezinfectie a Apei: Casnic ( bucatarie si baie ), Industrial, Municipal, Agricol.
- Sisteme de Monitorizare a retelelor de distributie a apei.
- Dozatoare de apa si sisteme de filtrare.
- Sisteme de filtrare a apei, inclusiv filtrare avansata cu UV, osmoza inversa etc.
- Sisteme de detectie si monitorizare a scurgerilor din retelele de apa etc. // DISTRIBUITOR AUTORIZAT:
COSMETAL ITALIA, NOGAWATER NETHERLANDS; - TROJAN UV, VIQUA CANADA, AMIAD Israel, PRIMOZONE, Helma Water UK - // CUI: RO20667050

Date contact:
Telefon:
ORAS: Bucuresti
ADRESA: Str. Fundeni 39, Dobroiesti, jud.Ilfov
FAX: 021-2400450
WEB: www.evropro.ro


[ TRIMITE MESAJ ]