Membru GRATUIT        CONTA RADULESCU
Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (ITM, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc.) Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc.

Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii, si curieratul GRATUIT al actelor contabile.

Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului.

Stim ca doar o buna gestionare a resurselor, poate fi cheia succesului, astfel incat ne-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul partenerilor nostri.

Deasemenea, in seria avantajelor oferite clientilor nostri, adaugam si un discount de 50% in prima luna de contract.

Totul pentru succesul dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Servicii de contabilitate
Servicii de salarizare
Servicii de fiscalitate
Servicii conexe financiar contabile
// Conta Radulescu
Resurse Umane Radulescu
Audit Radulescu // CUI: RO27849114

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]