Membru GRATUIT        A1 RECRUITMENT & TEMPORARY EMPLOYMENT
Suntem agentie autorizata de RECRUTARE si LEASING DE PERSONAL. Serviciile noastre sunt adresate companiilor mijlocii si mari din Romania si strainatate. Recrutam si punem la dispozitie angajati permanenti sau temporari pentru o arie vasta de posturi si domenii de activitate de la inginerie si productie la retail, logistica, servicii financiare, medicale si hoteliere.

Ca agentie de recrutare, oferim servicii de RECRUTARE DE CONTINGENTA pentru orice posturi vacante urgente din compania dumneavoastra, precum si de EXECUTIVE SEARCH pentru posturile strategice de management.

Ca agent de munca temporara INCHIRIEM LUCRATORI TEMPORARI pentru oricare dintre urmatoarele domenii de activitate: retail, industrie prelucratoare, banci, servicii logistice, servicii medicale si servicii hoteliere.

In orice proiect sau relatie parteneriala vom utiliza maximumul de competente si resurse de care dispunem pentru a oferi solutii cat mai adecvate cerintelor, bugetului si termenelor limita exprimate de clientii nostri.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: LEASING DE PERSONAL (INCHIRIERE FORTA DE MUNCA)
Inchiriem lucratori temporari debutanti sau cu experienta profesionala in urmatoarele domenii de activitate: retail, industrie prelucratoare, inginerie, logistica, banci si BPO, servicii medicale, hoteluri si restaurante atat in tara cat si in stratinatate.

RECRUTARE SI SELECTIE DE PERSONAL
Recrutam, selectam si plasam in companii din tara si strainatate profesionisti romani din orice domeniu de activitate pentru posturi de conducere sau de executie.

SERVICII COMPLEMENTARE
In completarea serviciilor principale oferim un pachet aditional de servicii-suport al caror scop este de a genera o solutie integrata si cat mai bine ajustata cerintelor clientilor noastri, cu efect de multiplicare a beneficiilor acestora. Pachetul de servicii-suport include: SALARIZARE, STUDII SI ANALIZE SALARIALE, EVALUAREA PERFORMANTELOR ANGAJATILOR. ORIENTARE IN CARIERA, STUDII DE BENCHMARKING si MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR. // // CUI: RO29293405

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]