Membru GRATUIT        IQ ERGOMED GROUP
Compania își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu produse medicale și aparate de respirație destinate îngrijirii la domiciliu, precum și în cel al proiectării și echipării cabinetelor medicale, clinicilor particulare și spitalelor de stat.
Obiectivul Societății IQ ERGOMED Group este satisfacerea deplină a nevoilor profesioniștilor din domeniul sănătății, precum și ale pacienților acestora, la orice nivel și sub toate aspectele. Mai precis, societatea:
· Propune soluții clientului după un studiu complet, în funcție de nevoile fiecărei specialități în care-și desfășoară deja sau își va desfășura activitatea medicală, fie cabinet, fie clinică.
· Pune în practică studiul cu ajutorul partenerilor specializați în construcții, renovări, extinderi, conform tuturor reglementărilor legale.
· Selectează produsul cel mai potrivit în timp real, din showroom-ul de produse aflat la sediul societății, într-un mediu deosebit de primitor.
· Furnizează întregul echipament necesar deservirii cabinetelor medicale, clinicilor sau, în funcție de nevoile pacienților, asigură produsele de respirație necesare terapiei la domiciliu, la prețuri accesibile.
· Oferă asistență post-vânzare.
· Menține stocul necesar de produse medicale astfel încât să satisfacă prompt orice solicitare.
Societatea dispune de un personal angajat permanent, dar și de colaboratori externi cu o vastă experiență incluzând: Ingineri arhitecți, Ingineri constructori, Ingineri în biomedicină, Ingineri Service, Specialiști IT.
Asemeni, detine un magazin de tehnica medicala unde puteti gasi orice produs destinat pacientilor pentru ingrijirea la domiciliu
Pentru a veni in sprijinul pacientilor, IQ ErgoMed Group a incheiat contract cu casele de asigurari de sanatate.

OFERTA PRODUSE SERVICII :: CONCENTRATOARE DE OXIGEN, SCUTECE ADULTI, APARATURA MEDICALA, MOBILIER PENTRU CABINETELE MEDICALE // AIRSEP SUA, CA-MI ITALIA, LITTMANN, SIMPEX, DERUNGS, RIESTER, HEINE, TRIDENT, SECA, BIONICS, BIOCARE, 3M // CUI: RO27672151

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]