Membru GRATUIT        ARDOR VEHICULE INDUSTRIALE SRL
Sperăm să vă facem un lucru plăcut în a vă prezenta societatea noastră \" Ardor srl Veicoli Industriali\" , cu sediul in Italia, leader în producția de vehicule industriale.

Fabricile noastre sunt situate la Eboli (SA), Localitatea Pezzagrande, Zona Industrială.

Activitatea principală este productia și comercializarea remorcilor și semiremorcilor cu cisternă, fixă și rabatabilă, din aluminiu, pentru transportul de materiale vrac sub formă de pulbere și granule din industria alimentară, industria chimică, materialelor de constructii și altele (ex. făină, zahăr, furaje, tărîțe, soda, ciment, var, nisip, granule de plastic, pulbere de aluminiu etc.)
Produsele disponibile acoperă întreaga gamă de silovehicule, cu o ofertă care cu siguranță este cea mai completă printre producătorii existenți pe piață.

Toată producția poate fi realizată în regim ADR, urmărind cele mai severe normative internaționale pentru transportul de mărfuri periculoase.

Gama nostră de silovehicule cuprinde:
- semiremorci fixe cu o capacitate de la 26 la 59 metri cubi;
- semiremorci rabatabile cu o capacitate de la 40 la 66 metri cubi;
- semiremorci pentru transportul mărfurilor periculoase;
- suprastructuri pentru camioane și remorci cu o capacitate de la 16 la 28 metri cubi.

Ardor este o firmă leader în sectorul silovehiculelor oferind calitate la nivele maxime, produse ușoare și manevrabile. Producția noastră de silovehicule este cunoscută în toată Europa.

Lăudabilele succese pe care le-am avut în ultimul deceniu pe piața europeană ne-au determinat să investim resursele noastre economice și capacitățile de proiectare în inima Europei de Est.

De aici decizia de a instala birourile noastre comerciale în România.

Din succesul acestei sinergii a luat naștere \" Ardor Vehicule Industriale Srl\" cu sediul în București, sector 1.

Pe lângă activitatea comercială, din luna aprilie 2008, Ardor a deschis propriul Service, cu personal român și italian, calificat și specializat în fabrica constructoare din Italia, pentru a efectua intervenții și reparații pe orice tip de cisternă pentru transportul materialelor pulverulente și granulate.

Ardor Service este autorizat ISCIR. Situat în Localitatea Bragadiru, Șos. Alexandriei, nr. 544, km. 14 (Incinta Parcului Industrial Sabaru), clienții noștri beneficiază de următoarele prestări de servicii:
- Asistență în garanție;
- Echipaj service mobil;
- Lucrări de sudură specializată MIG, TIG, otel și fier cu proceduri specifice pentru recipientele sub presiune construite din aluminiu și certificate pe partea structurală conform directivei 97/23/CE;
- Lucrări de vopsire;
- Lucrări de mecanică;
- Întreținere și reparații ale axelor: BPW, SAF, ROR, Mercedes;
- Sisteme computerizate pentru instalații ABS & #8211; EBS;
- Montaj, întreținere compresoare Ghh Rand și Mouvex Blackmer.

De asemenea, vă punem la dispoziție un magazin cu vânzare piese de schimb pentru toate mărcile de cisterne, suspensii și axe, instalații electrice și frânante, compresoare.

La cerere, putem livra piesele de schimb în toată Europa.OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Service si piese de schimb pentru toate marcile de silo-vehicule, compresoare Blackmer Mouvex si Ghh Rand; PTO originale pentru toate tractoarele; cardane de transmisie marca Italgiunti; piese de schimb pentru axe ROR Meritor, BPW etc... // ARDOR, Blackmer Mouvex, Ghh Rand, Hydrocar, ROR Meritor, BPW // CUI: RO 17044702

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]