Membru GRATUIT        METROPLEX PROPERTY MANAGEMENT
Green Walls transforma orice cladire, pe interior sau pe exterior, intr-o gradina vie.
Va punem la dispozitie o solutie durabila pentru a aduce natura mai aproape si pentru a contribui la imbunatatirea mediului si a microclimatului: amenajarea peretilor vegetali, cunoscuti ca si pereti vii sau gradini verticale. Efectul vizual deosebit, reglarea temperaturii precum si biofiltrarea aerului sunt doar cateva dintre avantajele care au determinat dezvoltarea fulminanta a acestui concept in ultimii 15 ani.
Sistemul Green Walls poate fi instalat si folosit in orice domeniu de business, in orice cladire de birouri dar si acasa, beneficiind de avantajele aduse de apropierea plantelor. Montarea peretilor vegetali se poate face pe aproape orice suprafata verticala (cu exceptia sticlei).
Green Walls asigura instalarea si intretinerea gradinior verticale de interior si de exterior, in locatia si cu plantele alese de dv.
Va invitam sa va bucurati de un aer mai curat si de o estetica impunatoare prin sistemul Green Walls.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Peretii vegetali se incadreaza perfect in sediul unei firme, indiferent de domeniul de activitate al acesteia: cladiri de birouri, banci, hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de infrumusetare, saloane de bronzat, sali de fitness, magazine, cinematografe, spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice, etc.

Gradinile verticale pot fi integrate in orice spatiu din interiorul companiei (receptie, secretariat, sali de asteptare, sali de consiliu, birouri, show-room-uri, cabinete, holuri, bai) in conditiile in care sunt alese plante care se potrivesc mediului respectiv. // // CUI: 28190002

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]