Membru START        DIESEL MECANICA
Compania noastra este dealer autorizat Caterpillar pentru divizia Marine si are sediul in Portul Constanta, iar prin deschiderea acestei filiale am dorit sa oferim pe piata din Romania servicii de calitate superioara avand ca sustinere profesionalismul si experienta acumulata si recunoasterea noastra pe pietele unde activam deja .

Compania noastra pune la dispoziatia clientilor si cel mai bun nivel de asistenta , prin servicii de reparatii , revizii si alte servicii de care clientii nostrii au nevoie.
Putem oferi clientilor servicii exceptionale, de la punerea in functiune la furnizarea de piese de schimb originale Caterpillar, de la revizii la reparatii generale, de la service in garantie si post-garantie la upgrade de produs.

Experienta noastra, ne impune sa raspundem cu maxima promptitudine cererilor clientilor/viitorilor clienti, iar flexibilitatea sistemului nostru ne permite sa livram echipamente in timp scurt si aproape catre orice locatie.

In perioada relativ scurta de la infiintarea companiei am reusit sa trecem pe lista noastra ca si clienti importanti firme precum : Compania Nationala Administratia Porturilor Constanta, Compania de Navigatie Fluviala Romana Navrom Galati , Grup Servicii Petroliere, Grupul de firme Transport Trade Service , Touax Rom SA , Multraship Romania , precum si alte firme din strainatate, pentru ca la cererea clientilor, ne deplasam acolo unde acestia au nevoie.

Speram sa ne oferiti posibilitatea de a va arata competitivitatea noastra trimitand catre noi cererile dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Putem oferi clientilor nostri o gama larga de echipamente ,
- motoare diesel Caterpillar de la 93 la 5.500 KW,
- grupuri electrogene diesel Caterpillar de la 10 la 5.200 KW,
- piese de schimb originale Caterpillar ,
pentru care avem posibilitatea sa va oferim si variante, adica echipamente noi sau reconditionate, toate la preturi competitive.
// Caterpillar // CUI: RO22647602

Date contact:
Telefon:
ORAS: Constanta
ADRESA: Port Constanta, Poarta 2, Depozit 1
FAX: 0241 601 762
WEB: www.dmsrl.ro


[ TRIMITE MESAJ ]