Membru START        CABINET DE MEDICINA DENTARA (STOMATOLOGIE) DR VANVORE NICOLETA
Cabinetul De Medicina Dentara (Stomatologic) Dr Vanvore Nicoleta vine in Sprijinul Dv cu o oferta stomatologica imbatabila:
GRATUIT-Consultatie Stomatologica
GRATUIT-Plan de Tratament
20% REDUCERE la TOATE SERVICIILE STOMATOLOGICE (mai putin chirurgie orala si ortodontie)
30% REDUCERE la LUCRARILE PROTETICE DENTARE CERAMICE(dinti de portelan)
■Medicul dentist lucreaza numai in baza unui plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte.
■Flexibilitatea si creativitatea in stabilirea tratamentului stomatologic sunt cateva din atuurile principale ale dentistilor din cabinetul nostru.
■Cabinetul Stomatologic Dr. Vanvore acorda o grija cu totul speciala si permanenta pentru sterilizarea instrumentelor, igienizarea si dezinfectarea scaunului stomatologic si a intregii zone de lucru din cabinet, dupa fiecare pacient in parte.
■Medicii nostrii dentisti folosesc doar consumabile de unica folosinta iar la cererea pacientului instrumente stomatologice de unica folosinta.
■Cabinetul dispune de monitor LCD si de camera intra-orala pentru vizualizarea imaginilor pe parcursul tratamentului stomatologic.
■In zambetul d-voastra se oglindeste munca noastra. De aceea doctorii din cabinet efectueaza albirea dintilor cu aparatura ce protejaza smaltul.
■O prioritate majora pentru noi o reprezinta aparatura stomatologica performanta din cabinet si permanenta adaptare la noutatile tehnologice in domeniu.
■Cabinetul stomatologic Dr. Vanvore din Timisoara vine in sprijinul dumneavoastra prin: oferte speciale, reduceri de preturi si plata in rate.
■Oferta de servicii stomatologice ieftine atat pentru tratamentele stomatologice comune cat si pentru cele de lux indruma pacinetii spre cabinetul nostru.
■Pornind de la preturile mici practicate in cabinet oferim reducerile de preturi cele mai consistente din Timisoara la toate tipurile de servicii si/sau tratamente stomatologice (vezi pagina promotii).
Plata in rate cu dobanda zero, o practica relativ noua in Timisoara, vine in sprijinul pensionarilor si a celor cu venituri mici


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Cabinet Stomatologic Timisoara Dr. Vanvore Nicoleta ofera clientilor sai servicii de medicina dentara (Profilaxie dentara, Chirurgie orala, Ortodontie, Endodontie, Pedodontie,

■Profilaxie dentara
■Estetica Dentara (Cosmetica Dentara)
■Endodontie
■Ortodontie
■Pedodontie
■Odontologie
■Parodontologie
■Protetica dentara
■Chirurgie orala dentaraInformatii Stomatologice

■Albirea dintiilor (albirea dentara)
■Extractii dentare
■Dinti de portelan (dinti ceramica)
■Scoaterea nervului (omorarea nervului)
■Plombele (obturatiile) dentare
■Aparate ortodontice dentare
■Implanturi dentare
■Lucrari protetice dentare din zirconiu
Odontologie, Implantologie, Protetica dentara, Cosmetica dentara, Tehnica dentara, C.A.S.) ce au la baza o experienta solida si o infrastructura creata pentru a satisface toate cerintele pacientilor. // // CUI: 27977750

Date contact:
Telefon:
ORAS: Timisoara
ADRESA: str Coriolan Brediceanu nr 1A ap4 -Timisoara(centru-piata 700)
FAX:
WEB: www.doctorstoma.ro


[ TRIMITE MESAJ ]