Membru GRATUIT        NERY INOX CONFMETAL SRL
Echipa de la Nery Inox Confmetal , echipa cu o vasta experienta si dedicati in ceea ce facem prin Profesionalism si Seriozitate vine in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de Modele de Balustrade Inox cu preturi incepand de la 30 euro m/l Mana Curenta Inox si 60 euro m/l Balustrada din Inox clasica cu 2 intermediare pana la modele de Balustrade Inox in combinatie cu Sticla si Lemn .

Toate Balustradele din Inox executate de firma noastra sunt realizate din Inox – Import Italia de calitate superioara AISI 304 , acestea fiind rezistente, fiabile, cu o durabilitate mare si un aspect deosebit si pentru orice Buget .

Pentru comenzi Balustrade Inox apelati Nery Inox Confmetal apelati la specialisti nostri la telefon 0732 533 212 – 0723 588 126 de luni-duminica intre orele 8-20 sau compltati formularul de cerere oferta din pagina de contact si va vom consilia in a alege modelul potrivit de Balustrada Inox potrivit locuintei dumneavoastra .

Toate comenzile primite in aceasta perioada beneficiaza de consultanta, masuratori si transport gratuit, profitati de oferta noastra chiar astazi si veti beneficia de o lucrare executata cu materiale de o calitate superioara – Import Italia la standarde europene .

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Producem de asemenea: balustrade din inox , copertine din inox, scari pentru piscine , porti din inox, garduri din inox, scari spiralate cu trepte din lemn si cu balustrada din inox, rampe din inox, scari interioare si exterioare din inox, diverse confectii metalice din inox la cererea clientilor. // // CUI: RO 30929825

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]