Membru GRATUIT        TRANSGYW INDUSTRY SRL
SC Transgyw Industry SRL este un important furnizor de agregate de balastiera (balast, nisip, sorturi, etc.), materiale de constructii (ciment, var, BCA, etc.) si carburant pe piata din Iasi , fiind alaturi de clientii nostri prin calitate, certitudine si seriozitate.
Compania noastra detine utilaje si camioane care pot transporta orice cantitate de material, servicii de tractari auto, statie de carburanti, balastiera proprie.
Colaboram atat cu persoanele fizice cat si cu cele juridice, in mediul urban dar si in mediul rural, ne sprijinim clientii si livram materialele cu masinile proprii in Iasi dar si in afara acestuia.
Activitatile Transgyw Industry vin in sprijinul dumneavoastra, cu un management echilibrat si personal calificat, o infrastructura bine pusa la punct , fiind gata sa rapunda provocarilor din domeniile de activitate existente.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Nisip 0, 3 mm, Nisip 0, 4 mm, Sort 4-8 (margarita), sort 8-16, sort 16-32, refuz ciur, piatra concasata, balast, nisip brut, balast de compactare, pamant negru de gradina, pamant de umplutura, pamant galben, ciment, var, adezivi, BCA, cuie, carton, fier, plase, etc. // // CUI: RO24740480

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]