Membru GRATUIT        SC MARY- DEUTZ SRL
Firma Mary- Deutz Srl. cu sediul social in localitatea Heresti, nr. 101 judetul Giurgiu, puncte de lucru in Bucuresti, strada Jiului nr. 10-330 sector 1 si in bulevardul Ficusului nr 16 ap.2 sector 1, a fost infiintata in anul 1995 cu capital integral privat.

Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta colectarea deseurilor reciclabile, hartie, carton, plastic.

Prin activitatea sa, SC Mary Deutz SRL doreste sa ajunga una din companiile romanesti care vor ajuta la dezvoltarea acestui segment de piata, prea putin solicitat de companiile romanesti existente.

Mary Deutz SRL, colecteaza si comercilizaza materiale reciclabile atat de la agentii economici cat si de la persoane fizice in urmatoarele moduri:

1.vrac deseuri in starea lor initiala din toata tara;
2.balotat deseuri compactate in baloti de diferite forme sau greutati din toata;
3.activitati de colectare, transport, prelucrare primara, depozitare temporara in spatii special amenajate a deseurilor periculoase.

De asemenea Mary Deutz SRL intermediaza cumparari si vanzari de materiale reciclabile atat la nivel national cat si european.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: colectarea si valorificarea deseurilor din hartie, carton, plastic
executam transport marfa intern si international // colectarea si valorificarea de hartie si carton , transporturi marfa internationale // CUI: RO 9613289

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]