Membru GRATUIT        NUTU COMPANY
NUTU COMPANY, este o societate cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate transporturi si expeditii rutiere, in regim de grupaj si complete, intern si international.
SOCIETATEA ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE ORGANIZAREA DE TRANSPORTURI SI EXPEDITII RUTIERE DE MARFURI IN TRAFIC INTERN SI INTERNATIONAL, CAMIOANE COMPLETE, EXPEDITII PARTIALE SI EXPEDITII DE GRUPAJ, TRANSPORTURI AGABARITICE.

Servicii de transport in regim intern si international pentru marfuri generale;
Solutii si tarife avantajoase pentru marfuri agabaritice;
Transporturi rutiere catre orice destinatie;
Servicii de transport ADR atat in regim complet cat si in regim de grupaj - in conditii de siguranta maxima;

Pentru transporturile rutiere in Romania cat si in afara Romaniei, plata se face la km, pretul variaza in functie de greutatea si volumul marfii.

Oferim servicii de logistica si transport, deschisi oricand pentru colaborare cu firme din Romania si Europa pentru contracte si negociere.

Compania noastra va sta la dispozitie 24h/24 cu un personal calificat de coordonare transport si logistica si va pune la dispozitie camioane, remorci, dube transport rapid, platforme, autocare si microbuze transport persoane.
Venim in ajutorul companiilor de import si export pentru a oferi servicii de transport rutier marfa.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: & #8226; Transport de marfa rutier intern si international la import sau la export atat in regim camion complet cat si grupaje pe camioane;
& #8226; Transport marfa si colete;
& #8226; Transport rutier persoane;
& #8226; Transport autoturisme cu platforme;
* Transporturi agabaritice // // CUI: RO18387610

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]