Membru GRATUIT        ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE COMUNITARA RAMNICELU
”Organic Garden” este o initiativa antreprenoriala 100% romaneasca, bazata pe traditie in modul de crestere a legumelor naturale.

Pamantul din Rîmnicelu (Judetul Braila) este recunoscut pentru calitatile sale nutritive si vitaminizante ce confera plantelor crescute pe acesta un plus de calitate. De altfel, zona este recunoscută ca bazin legumicol, locuitorii avand o experiență bogată în domeniu, toate acestea datorita existenței unui sol productiv precum și a resurselor de apă pentru irigații - in apropierea râului Buzău, rețeaua națională de irigații și puțuri forate.
Legumele noastre sunt crescute fără substanțe chimice nocive (pesticide, insecticide, azotați, ierbicide, fungicide), semințele nu sunt modificate genetic, iar produsele finale nu sunt iradiate pentru " păstrarea prospețimii" timp îndelungat!

Folosind ingrasamant natural am reusit sa ridicam standardul de producere al legumelor noastre, in Rîmnicelu, Braila.

”Organic Garden” este un proiect al Asociatiei Pentru Dezvoltare Comunitara Rîmnicelu aparuta ca urmare a derularii programului ”RURES. Spatiul Rural si Economia Sociala in Romania”.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: castraveti, rosii, varza, ardei. Legumele Organic Garden sunt crescute fără substanțe chimice nocive (pesticide, insecticide, azotați, ierbicide, fungicide), semințele nu sunt modificate genetic, iar produsele finale nu sunt iradiate pentru " păstrarea prospețimii" timp îndelungat!
Folosind ingrasamant natural am reusit sa ridicam standardul de producere al legumelor noastre, in Rîmnicelu, Braila. // // CUI: 31083510

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]