Membru GRATUIT        KIRI PROJECT DEVELOPMENT
Kiri Project Development oferă consultanță în procesul de analiză a amplasamentului și analiză pedologică a solului pentru producția de puieți, luând în considerare factorii ecologici. Serviciile noastre includ, de asemenea, înființarea plantațiilor KIRI MAXIMUS și întreținerea acestora pe întreaga durată de viață de 10 - 12 ani.
Vă garantăm astfel că suntem un partener competent și de încredere in :
o alegerea terenurilor potrivite pentru infiintarea plantațiilor
o plantarea
o întreținerea
o exploatarea forestieră
Echipa de management a plantațiilor din cadrul KIRI Project Development, analizează factorii care influențează alegerea amplasamentului, caracteristicile terenului și factorii climatici. În baza evaluării efectuate conform propriilor criterii, echipa noastră alege terenurile potrivite, întocmind o analiză a potențialului acestora.
Pentru evaluarea amplasamentului se iau în considerare o mulțime de factori, printre care: condițiile locale de natură climatică, analiza pedologică a solului, nivelul pânzei freatice, structura suprafețelor de teren, infrastructura. După alegerea suprafețelor de teren adecvate, terenul este pregătit pentru plantare. Pe lângă prelucrarea mecanică a solului, combaterea buruienilor, tratarea cu var a solului și, la nevoie, cu cianamidă de calciu, se instalează sisteme de irigații.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Material saditor hibrid de paulownia Kiri Maximus;
Biomasa vegetala; // Kiri Maximus - hibrid de paulownia aclimatizat // CUI: RO 18391378

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]