Membru GRATUIT        CENTRUL GENERAL DE ARHIVARE
CENTRUL GENERAL DE ARHIVARE este una dintre companiile de profil din Romania, specializata in domeniul serviciilor de arhivare si depozitare documente conform Legii 16/1996. Se adreseaza atat institutiilor publice, cat si entitatilor private care detin sau creaza fonduri arhivistice.
Compania noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii:
1. REORGANIZARE arhiva
2. CONSULTANTA pentru intocmirea nomenclatorului arhivistic;
3. SELECTIONARE documente cu termenul de pastrare expirat, inventarierea acestora, pregatirea documentatiei si predarea acesteia catre avizare la Arhivele Nationale; 4 LEGATORIE, COPERTARE dosare 5. ETICHETARE dosare pe fata si cotor, scrierea continutului dosarului pe etichete 6. NUMEROTARE file 7 INVENTARIEREA documentelor conform nomenclatorului: - clasificarea dupa continut si termene de pastrare. - intocmirea listelor de inventar pe ani si termene de pastrare - printarea si imprimarea acestora pe suport electronic (CD/dvd); 8. ASEZARE documente pe rafturi in cutii de arhivare si etichetarea cutiilor; 9. PASTRAREA SI CONSERVAREA documentelor in depozite proprii avizate de Arhivele Nationale 10. TRANSPORT fonduri arhivistice CENTRUL GENERAL DE ARHIVARE este o companie certificata URS ROMANIA pentru sistemele de management al calitatii (ISO 9001:2008), management al mediului (ISO 14001:2004) si management al securitatii informatiei (ISO 27001:2005). CENTRUL GENERAL DE ARHIVARE ESTE UNITATE PROTEJATA AUTORIZATA.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: arhivare, servicii arhivare, arhivare documente, depozitare documente, depozitare arhiva, depozitare dosare, legatorie, nomenclator arhivistic, inventariere arhiva, pastrare arhive // // CUI: 25479783

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]