Membru GRATUIT        COZMA CONSTRUCT
Firma serioasa, cu experienta si recomandari, executam constructii, termoizolatii/izolatii termice, renovari si amenajari interioare si exterioare ale cladirilor (ne)rezidentiale si inchirieri de schele metalice.

Echipa noastra calificata va pune la dispozitie lucrari de constructii (materiale + manoperă) care pot fi achitate SI ÎN RATE inclusiv pentru aceia care doresc sa isi construiasca o nouă locuinta prin PROGRAMUL PRIMA CASA sau sa isi construiasca/renoveze/izoleze etc. locuintele prin alte proiecte/programe cu finantare bancara sau europeana.

Asiguram calitate, preturi transparente, profesionalism al echipelor de lucru, consultanta a clientilor in toate etapele de executie a lucrărilor si implementare de sisteme de standarde internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).

Va asteptam cu interes!

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Constructii de cladiri rezidentiale, industriale si agricole, izolatii termice (termoizolatii/reabilitari termice) ale imobilelor, renovari, amenajari interioare si exterioare, pavari, parchetari, inchiriere de schele si de popi metalici. // // CUI: RO 17485210

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]