Membru GRATUIT        ECO DOWNSTREAM
ECO Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate.
ADBLUE este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070.
Firma ECO Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue achizitionat de la fabrica licentiata VDA Germania, punand la dispozitia clientilor mai multe variante de ambalare: canistre de 10l, 20l, 30l, botoi de 220l, container tip IBC de 1000l, precum si vrac, cu descarcare din cisterna la sediul clientului in rezervoare.
Oferim deasemenea toata gama de accesorii folosite pentru alimentarea produsului AdBlue: pompe speciale din plastic manuale si pneumatice, pompe electrice cu sau fara debitmetru, rezervoare de stocare si statii de alimentare supraterane de incinta pentru flote proprii sau pentru comercializarea produsului AdBlue.
Alte produse si servicii furnizate de firma noastra sunt: solutie de parbriz, antigel, servicii de curatire si calibrare rezervoare de AdBlue si carburanti.
Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem depozite in mai multe orase cum ar fi: Brasov, Oradea, Bucuresti, Timisoara si Iasi.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: AdBlue
Aditiv AdBlue
Statii AdBlue
AdBlue la PET de 10 l
AdBlue la canistra
AdBlue vrac
Pompe AdBlue
Dispencer AdBlue
Rezervoare AdBlue
Pompe speciale pentru AdBlue
Pompe electrice pentru AdBlue
Agent de reducee noxe AUS 32
Produs AdBlue
Canistre AdBlue
Sisteme AdBlue
Containere depozitare AdBlue
Containere IBC
Distributie AdBlue
Robineti alimentare AdBlue
Curatiri rezervoare carburanti
Calibrari rezervoare carburanti
Curatiri rezervoare mototrina
Calibrari rezervoare motorina
Solutie parbriz
Lichid spalare parbriz
Antigel
Statie supraterana AdBlue // AdBlue, VDA Germany // CUI: 32328872

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]