Membru GRATUIT        CHIC DECOR BOUTIQUE SRL
TAPET / PROFILE DECORATIVE / PARCHET LEMN MASIV SI STRATIFICAT / SEMINEE si COSURI DE FUM. -- IN INCINTA COMPLEXULUI COMERCIAL SLAVA.

Chic Decor va ofera consultanta pentru alegerea tapetului potrivit (textura, model, culoare) cat si a decoratiunilor. Tapetul se aduce pe comanda in 5 zile lucratoare, iar preturile pleaca de la 1 euro/ ml. La cerere, asiguram montajul. De asemenea comercializam si parchet masiv (parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc), parchet din lemn stratificat, scari, pardoseli de exterior (deck) si lambriuri. Pe langa cele de mai sus dacă sunteți în căutarea unor modele performante de sisteme de incalzire, pentru a completa camera de zi si nu numai, aruncați o privire atentă la colectia noastra. Va oferim posibilitatea de a vedea si a alege un produs din gama de seminee pe combustibil lemnos, gazos, bio-etanol sau electrice, masti de seminee contemporane, clasice și tradiționale, sobe, cosuri de fum sau accesorii pentru acestea. Obiectivul nostru este ca fiecare proiect implementat sa corespunda exigentelor Dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: TAPET / PROFILE DECORATIVE / PARCHET LEMN MASIV SI STRATIFICAT / SEMINEE SI COSURI DE FUM. // // CUI: RO29852302  

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]