Membru GRATUIT        SBO GROUP SRL-D
SBO GROUP este singura companie de consultanta si management in afaceri din Oltenia care ofera servicii juridice si de marketing complete. Integrarea si abordarea acestor domenii de activitate vin in sprijinul tuturor firmelor care isi doresc dezvoltare continua, dar si optimizarea costurilor.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Servicii de marketing si servicii legale.
Prin marketing dezvoltam obiectivele companiei şi asigurăm satisfacţia clienţilor în raport cu serviciile furnizate; identificăm, dezvoltăm şi evaluam strategii, iar pe de alta parte evaluam aspectele financiare ale dezvoltării producţiei, de asemenea bugetul de cheltuieli, cercetare, dezvoltare . Ne implicam activ in indrumarea consultativa a oamenilor de afaceri şi a altor grupuri despre factorii locali, naţionali şi internaţionali care influenţează cumpărarea şi vânzarea produselor şi a serviciilor.
Prin intermediul nostru, asiguram suport clienţilor în soluţionarea unor probleme complexe, transfrontaliere. Echipa de avocaţi profesionişti din cadrul SBO Group lucrează împreună cu specialiștii în consultanţă fiscală și consultanță financiară pentru a vă asista eficient, în mod coordonat, oriunde în lume. SBO Group Legal vă oferă asistență completă în luarea deciziilor strategice de afaceri, precum și servicii suport care pot contribui la creşterea eficienţei şi reducerea costurilor aferente unor activităţi juridice uzuale. // // CUI: 32256105

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]