Membru GRATUIT        CLADO SISTEM GRUP
CLADO SISTEM GRUP SRL este o companie privata, al carei principal domeniu de activitate sunt lucrarile de hidroizolatii executate cu maxim de profesionalism in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, respectand totodata mediul inconjurator. Compania are in componenta un colectiv tanar si dinamic, calificat tehnic, pregatit sa raspunda celor mai exigente solicitari ale partenerilor sai. Echipa noastra va pune la dispozitie experienta acumulata, si raspunde cu promptitudine, seriozitate si profesionalism tututor solicitarilor primite de la clientii nostri. Firma noastra executa lucrari de hidroizolatii, termoizolatii si inchideri metalice folosind materiale de calitate superioara importate de la mari producatori din domeniu .

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Asiguram servicii de proiectare a sistemelor de hidroizolatii si termoizolatii.Asiguram montaj profesional
Consultanta , distributie si montaj al sistemelor profesionale de hidroizolatie.Departamentul tehnic al SC CLADO SISTEM GRUP SRL este conectat permanent cu departamentele tehnice ale producatorilor internationali.Suportul tehnic tehnic Clado poate sa ofere astfel solutii de hidroizolatie testate si garantate.
Clado Sistem Grup este aplicator autorizat .& #8220; Clado grup -Calitate garantata& #8221;

Echipa Clado Grup a inteles ca una dintre provocarile majore pentru designeri , ingineri si firme de constructii este de a proteja cladirile de efectele daunatoare ale apei .
// Folosim materiale profesionale de import! // CUI: 27091620

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]