Membru GRATUIT        GLIA TRADING AG
De mai bine de 18 ani, folia profesionala pentru agricultura GLIA este utilizata cu rezultate exceptionale in marile bazine legumicole ale tarii: Izbiceni, Matca, Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sarat, Baleni Sarbi, Targu Frumos, Vidra.

Tehnologia germana de fabricatie, dublata de implicarea permanenta in cercetare, au dat nastere unui produs cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, deosebit de rezistent la rupere si la intemperii.

Cea mai cunoascuta marca de folie profesionala pentru agricultura, GLIA aduce cultivatorilor certitudinea belsugului si a performantei.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: MAGAZINELE GLIA comercializeaza atat brandurile companiei Prointermed, cat si produse complementare, avand in componenta urmatoarele raioane structurate in functie de tipul produselor:
- FOLIE PROFESIONALA PENTRU AGRICULTURA GLIA;
- STRUCTURA SOLARII: arce, sarma, cuie;
- INSTALATII PENTRU IRIGATII PRIN PICURARE SI PRIN ASPERSIE : furtun, banda, accesorii, teava de irigatii;
- PALETE ALVEOLARE SI GHIVECE de diverse dimensiuni;
- TUBA, SUBSTRAT, PAMANT DE FLORI, SCOARTA DE COPAC;
- SEMINTE PROFESIONALE pentru legume si gazon;
- INGRASAMINTE SI STIMULATORI;
- PROTECTIE SOLAR: plase de umbrire, folie microporoasa, solutii de umbrire;
- SACI: din polietilena (pentru fructe, legume si uz general), raschel (plasa), polipropilena (rafie);
- UNELTE SI UTILAJE AGRICOLE: mecanizate (motocultoare, motosape, motopompe, fierastraie electrice, motocositori) si manuale (sape, roabe, harleti, greble, etc). // GLIA Clasic, GLIA UV, GLIA 3+, GLIA AntiPic, GLIA Mulch, GLIA Multistrat, GLIA Saci. // CUI: 27810335

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]