Membru GRATUIT        GLAMART
Birou individual de proiectare GLAMART ofera servicii de proiectare complete. Pentru cei interesati oferim servicii de proiectare atat pentru realizarea proiectelor de arhitectura (incluzand atat proiectul de structura cat si cel de instalatii) cat si pentru realizarea proiectelor de urbanism (P.U.D - P.U.Z - P.U.G).


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Proiectare faza D.T.A.C - cuprinde documentatia necesara obtinerii autorizatiei de construire (arhitecture-rezistenta-instalatii). Bonus se ofera randari 3D pentru viitoare constructie.
Proiectare faza D.T.A.C , P.T. si D.E. - cuprinde documentatia necesara obtinerii autorizatiei de construire (arhitecture-rezistenta-instalatii) dar si proiectul tehnic si detaliile de executie pentru toate specialitatile - arhitectura, rezistenta si instalatii. De asemenea se ofera randari 3D pentru viitoare constructie.
Documentatie tip plan urbanistic de detaliu (P.U.D)
Documentatie tip plan urbanistic zonal (P.U.Z)
Proiectare amenjari de interior - cuprinde releveu, simulari 3d si imagini fotorealistice, planurile de compartimentare a spatiului ce cuprind mobilierul si obiectele sanitare, proiect tavane si pereti decorativi din gips carton, desfasurari pentru pereti placati (baie, bucatarie), necesar materiale -gresie, faianta, parchet, tapet). De asemenea, se pot indica furnizori de materiale, se poate asigura asistenta la cumpararea materialelor dar si executie
Modelare 3D - se poate realiza : modelarea 3D exterioara a unei cladiri, amenajari peisagere, amenajari urbanistice/ansambluri de locuinte dar si mobilier.
// Documentatie tehnica autorizatie construire, documentatie urbanism pud, puz, pug, design interior, amenajari interioare // CUI: RO25041464

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]