Membru GRATUIT        PROINTERMED
Prointermed este unul dintre leaderii pietei romanesti de folie si ambalaje de polietilena.
Viziunea, performanta si inovatia tehnologica sunt valorile care fundamenteaza activitatea noastra. Avand radacini solide, compania noastra a dezvoltat in timp un set de convingeri profunde dupa care ne ghidam si care guverneaza toate relatiile noastre de afaceri. In cei peste 20 ani de activitate am actionat continuu pentru cresterea competitivitatii produselor noastre, raspunzand in mod activ la schimbarile pietei.
Obiectivul nostru este sa pastram cele mai inalte standarde de performanta in productia curenta si in dezvoltarea de noi produse, astfel incat sa confirmam pozitia de lider in domeniul nostru de activitate, dar si sa prezentam si sa impunem cu succes brandurile companiei pe piata europeana de folii si ambalaje de polietilena.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: GLIA - folie pentru agricultură,
PROTECHTOR - folie termocontractibilă,
EUROPACK - huse si saci pentru uz industrial si casnic;
BAUFOLIE - folie reciclată pentru constructii;
VEPLA - saci din material reciclabil, rezistenți, impermeabili, igienici, de dimensiuni și utilizări diverse: in industria textila; in activitatea de curatenie industriala si casnica, în industria materialelor de construcții, in agricultura pentru depozitarea produselor, pentru ambalarea produselor chimice sau a deșeurilor lemnoase. Saci Biohazard pentru reziduri medicale si deseuri infectioase.
// Glia, Baufolie, Protechtor, Europack, Vepla // CUI: RO 4463598

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]