Membru GRATUIT        INTERNAVY TECHNOLOGY SRL
Administrator IVAN GHEORGHE

INTERNAVY TECHNOLOGY SRL

LARGASENI, nr.48, CORBITA, 5411 VRANCEA - ROMANIA

Activitatea principala: 4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse

Cod Unic de Inregistrare: 32758004 din data de: 07.02.2014

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Internavy Technology Srl a fost înființată în ianuarie 2014 și desfășoară activitatea de metal , care a fost fondată datorită zeci de ani de experiență a proprietarului în industria constructoare de masini .

Activitatea principală este îndreptată spre acordarea de sprijin tehnic și logistic în căutarea și selectarea de noi parteneri , asigurarea unor standarde de calitate și de management de mare interes , cu un anumit angajament de optimizare a costurilor .

Munca noastră începe cu o analiză a proiectelor care urmează să fie puse în aplicare ( recepție cu privire la detaliile de desene ), pentru clienții individuali , cu indicarea lotului care urmează să fie produsă și orice țintă anterior să fie atins , și , ulterior, sunt stabilite negocieri cu contractorii selectați de Internavy Technology pentru realizarea obiectivelor în producția de ceea ce este necesar .

Lucrează în domeniile de aici Internavy Technology ,
Bar de cotitură și de fotografiere , de cotitură automat în zonele : hidraulice , pneumatice , încălzire , masina de tractiune , motociclete , mobilier , s-au înecat în special din plastic , farmaceutice , grădinărit , produse alimentare , etc ..

De frezat CNC în domeniile : hidraulice , pneumatice , industria aerospațială și de componente militare , arme , agricultura etc . Frezare standuri pentru utilaje de prelucrare a lemnului , masini-unelte si a structurilor portante , în general .

Prelucrare foi de metal ,
De metal de tăiere , îndoire , sudare de oțel și tablă de aluminiu Fe .

Tamplarie ușoare și grele în domeniul de mașini-unelte , utilaje de construcții , instalații pentru Baggers , utilaje alimentare , medical , etc ..

Internavy Tehnologia are posibilitatea de a urmări , printre altele , de prelucrare
tub cu laser
Mounts mecanice / electrice
Fontă / aluminiu
pictură
 galvanizare
 Browning
 cromare
corecție
 Fero forjat
Tăiere cu laser și de tăiere cu jet de apă
Turnare mase plastice
De construcție și de reglare matrite
perforare
ventuze
tuns
modelarea
Noi efectua desene mecanice și de design mecanic // - // CUI: 32758004

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]