Membru GRATUIT        TUBOTEC SERVICII
Tubotec Servicii, agentie de munca temporara, gestiune, recrutare si plasare de personal in Romania si in strainatate isi desfasoara activitatea pe piata resurselor umane din Europa.

OFERTA PRODUSE/SERVICII ::
Servicii Interim:

Suntem o echipa de specialisti in resurse umane care lucreaza pentru dumneavoastra 24h/24

Pregătirea și întocmirea documentației de angajare (întocmirea dosarului medical, elaborarea contractelor de muncă, întocmirea declarațiilor administrative, întocmirea poliței de asigurare medicală);
Înregistrarea contractelor de muncă la instituțiile competente;
Efectuarea plății salariilor si eliberarea ștatului individual de plată;
Efectuarea plății taxelor și a contribuțiilor sociale;
Gestionarea relației cu autoritățile
Asigurarea echipamentului de lucru și de protecție
Încheierea poliței de asigurare pentru cazuri de accidente.
Pentru un număr mare de muncitori angajați de agentia noastra și detașați la societatea dumneavoastră, puteți beneficia de serviciile oferite de unul dintre consultanții noștri, direct la sediul dumneavoastră sau la locul de derulare a misiunii. Acesta va administra, în mod direct, personalul detașat.
Preluăm, în regim de interim, muncitorii români care lucrează, deja, în cadrul societății dumneavoastră. În acest fel, se pastreaza know how ul , element foarte important in mentinerea calitatii lucrarii si cresterea rentabilitii financiare .
Obtinerea rapida a muncitorilor solicitati datorita bazei noastre de date complexa si a selectiei riguroase a candidatilor. // // CUI: RO30479259

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]