Membru GRATUIT        REDKID ROMANIA
A avea o afacere fara promovare in mediul online este ca si cum ai face cu ochiul unei fete frumoase pe intuneric. Tu vei sti ce poti si unde vrei sa ajungi, dar nimeni nu va putea sa vada asta!

Suntem printre putinele agentii de publicitate care oferim servicii complete de promovare si avem cu adevarat capacitatea de a-ti pune afacerea in miscare.

Anul 2014 aduce un nou serviciu in oferta noastra: B2B Direct Marketing prin care va putem oferi pachete de servicii privind ofertarea in masa prin newsletter in cadrul unui suport-baza de date cu toate companiile din Romania, asta insemnand o audienta de ordinul miilor de societati din fiecare judet.

Alaturi de serviciile de web design, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta completa care sa va ofere rezultate concrete intr-un timp scurt: print design (carti de vizita, fluturasi, cataloage, brosuri etc.), sedinte foto de produs, campanii de marketing online (Facebook si Google AdWords).OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Compania noastra ofera servicii complete de promovare de la online marketing pana la printuri (carti de vizita) si P.R.

Principalele categorii sunt
1. Servicii web design (creeare website)
2. Identitate (logo design si creare slogan)
3. Grafica si print publicitar si DTP (carti de vizita, fluturasi, brosuri, cataloage)
4. Foto-video (sedinte foto de produs, spoturi publicitare)
5. P.R. si comunicare
6. Direct E-mail Marketing si campanii de marketing online (SEO, Facebook, Google Adwords)

// website, logo, print, foto-video, marketing outsourcing // CUI: 31235864

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]