Membru GRATUIT        ACRON ELECTRONICS ROFLEET SRL
Firma Acron Electronics RoFleet SRL si-a inceput activitatea in anul 2010 avand ca scop principal implementarea de solutii pentru imbunatatirea managementului flotelor auto si gestionarea parcurilor auto. Firma se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi asigure masina impotriva furtului cat si firmelor de transport si logistica, distributie, agricultura, constructii, banci si asigurari, securitate, utilitati publice, taxi si maxi taxi, rent a car. Aceasta ofera servicii de monitorizare prin GPS a autovehiculelor atat in tara, cat si in afara tarii. De asemenea, firma va pune la dispozitie un sistem de detectie furt/imobilizare a autovehiculelor. Sistemul permite detectia oricarui tip de furt:pe roti, pe platforma etc., si include alertare automata prin SMS+oprire motor prin SMS.
Spre deosebire de alte companii concurente, noi am ales sa ne cream propria solutie software dar si modalitatea de implementare a platformei aferente. Din acest motiv putem oferi echipamentele GPS si abonamentele la un pret cat mai accesibil si avantajos si putem adauga GRATIS, functionalitati la solutiile de monitorizare conform cerintelor clientilor.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Firma ofera servicii de monitorizare prin GPS a autovehiculelor atat in tara, cat si in afara tarii. De asemenea, firma va pune la dispozitie un sistem de detectie furt/imobilizare a autovehiculelor care permite detectia oricarui tip de furt:pe roti, pe platforma etc., si include alertare automata prin SMS+oprire motor prin SMS. // // CUI: RO26862123

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]