Membru GRATUIT        KASPER AGRI SRL
Firma Kasper Agri a patruns pe piata romaneasca agricola in anul 2006, venind in ajutorul fermierilor cu utilaje agricole si piese de schimb.
Datorita contactului direct pe care il avem cu diversi producatori si dealeri din tarile vest europene, putem livra tractoare si utilaje agricole, noi sau second-hand, conform cerintelor clientilor, cuprinzand o gama variata cum ar fi, utilaje pentru prelucrarea pamantului, semanat, intretinerea culturii, irigat, recoltat, utilaje furajere, utilaje pentru cartofi, dar si incarcatoare si remorci.
De asemenea pentru toata aceasta gama de tractoare si utilaje, si nu numai, oferim piese de schimb si consumabile. Depozitul de la Brasov asigura un stoc constant pentru piesele cu rulaj mare, iar cele care nu sunt pe stoc se pot aduce la comanda.
Pentru a acoperi si mai mult cerintele clientilor, oferim service, in special pentru tractoare John Deere. Mecanicii nostri au o vasta experienta in reparatii, inclusiv la cutiile de viteza, motoare, probleme hidraulice. Detinem masini complet utilate si pregatite pentru service in camp.
Rolul nostru este de a oferi solutii corecte problemelor dumneavoastra. De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a achizitiona piese de schimb, utilaje noi sau second-hand si pentru service utilaje agricole. Va stam la dispozitie pentru rezolvarea solicitarilor dumneavoastra.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: - utilaje agricole noi si second hand
- tractoare noi si second hand
- piese de schimb
- consumabile
- service utilaje agricole si tractoare // // CUI: RO18733047

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]