Membru GRATUIT        ASISST
Noi, cei de la SC ASISST SRL, avem un singur scop, satisfacția maximă a cumpărătorilor.

Încercăm să ajutăm cumpărătorii noștri cu sfaturi, cu care evenimentele organizate de ei vor deveni amintiri plăcute pentru toată lumea.

Ajutorul vine din partea noastră atunci când este vorba de identificarea persoanelor care iau parte la diferite evenimente, în diferite locuri, cu ajutorul brățărilor comercializate de noi.

Brățările sunt numerotate secvențial, în plus noi oferim posibilitatea inscripționării/personalizării fiecărei brățări în parte, acestea devenind unice, ceea ce face gestionarea cu ușurință a fiecărui participant în parte.

Un alt element care ne recomandă este posibilitatea inscripționării/personalzării brățărilor cu cerneală invizibilă la lumină normală, vizibilă doar la lumina ultravioletă. Această oportunitate este ideală în cazul evenimentelor organizate pe timp de noapte.

Având în vedere ușurința folosirii și eficiența brățărilor personalizate, utilizarea acestora și-a câștigat un loc binemeritat. O puteți utiliza în parcuri de distracție, parcuri acvatice, ștranduri, baruri și cluburi de noapte, campinguri, școli și licee, concerte, festivaluri și târguri, spectacole aeriene, evenimente speciale, etc.
În acest sens oferim sfaturi personalizate, cu ajutorul cărora brățările pot deveni unelte de marketing, maximalizând astfel vânzările și profitul organizatorilor.

Acordăm atenție specială fiecărui cumpărător, misiunea noastră este ca fiecare brățară de identificare să fie realizată cu maximă precizie, oferind pe lângă brățări informații cu care ajutăm afacerea/firma/evenimentul tău.

Folosirea lor, permite diferențierea categoriilor de invitați/participanți ce iau parte la evenimente sau în alte locuri, astfel , gestionarea accesului în diferite zone poate fi făcută cu ușurință.

Pentru noi brățara, în afară de faptul ca este unealta perfectă pentru identificare, este și produsul ideal pentru conservarea mesajelor și a amintirilor. Este vorba despre produsul, care va ajunge acasa împreună cu invitatul. De multe ori brățările, cadourile inscripționate/personalizate sunt păstrate , ani de zile, reprezentând evenimentele importante din viața tinerilor.

Pentru acest lucru, este necesară calitatea foarte bună a brățărilor de care ai nevoie. Noi îți oferim o astfel de garanție.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Brățări hârtie TYVEK


Brățari de identificare hârtie TYVEK - 3/4" (1, 9 cm)

Descrieri și caracteristici

- Lâțime - 19 mm.
- Lungime - 255 mm.
- Brâțara de identificare cu utilizarea cea mai răspăndită.
- Confecționată din hârtie sintetică.
- Sunt de unică folosință, nu poate fi ăndepărtată fără ai fi deteriorată (distrusă, compromisă).
- Foarte rezistentă la rupere sau întindere.
- Este rezistentă la apă, inclusiv culoarea, inscripționările sau logourile imprimate.
- Nu se decolorează la razele solare sau ultraviolente.
- Se prezintă într-o gamă de 20 de culori.
- La cerere se pot însripționa (imprima) cu sigle, logouri, mesaje reclame, anunțuri, etc.
- Inscripțiile pot fi făcute invizibile cu ochiul liber la lumina normală, devenind vizibile la lumina unei lămpi cu ultraviolete

// Brățari de identificare hârtie TYVEK - 3/4" (1, 9 cm // CUI: RO10272665

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]