Membru GRATUIT        OPTIMPLUS FINANCIAR SRL
Societatea OPTIMPLUS FINANCIAR S.R.L. Slatina a fost infiintata de catre doi asociati, respectiv domnii DUMITRU ION si NEAGOE FLORIN COSMIN, ambii cu o vasta experienta in domeniul consultantei pentru afaceri si management, primul dintre acestia lucrand peste 30 de ani in domenii economice de varf iar cel de al doilea activand peste 15 ani in domeniul financiar-contabil. Ambii asociati sunt experti contabili fiind membrii recunoscuti ai CECCAR filiala Olt, domnul NEAGOE FLORIN COSMIN fiind recunoscut si premiat in anul 2012 de catre organizatia mentionata ca fiind expertul contabil din judetul Olt cu cele mai mari venituri realizate de o persoana fizica autorizata, in domeniul financiar-contabil.
Aceasta initiativa a celor doi economisti se doreste a fi o asociere solida, cu excelente perspective, avand in vedere echipa de conducere formata, atat prin prisma experientei mentionate anterior, cat si a relatiilor de excelenta colaborare formate de-a lungul timpului intre cei doi asociati.
Echipa de lucru a societatii este una relativ tanara dar eficienta si in continua afirmare, fiind excelent coordonata de catre cei doi asociati, ambii administratori cu puteri depline ai Societatii OPTIMPLUS FINANCIAR S.R.L. Slatina.
Sediul social al societatii se afla in municipiul Slatina, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 8, bl. 8, sc. B, et. parter, ap. 1, jud. Olt, iar punctul de lucru al acesteia (unde se si desfasoara cea mai mare parte a activitatii societatii) se afla tot in Slatina pe Bld. A.I. Cuza, nr. 24, bl. GA 19, sc. A, et. 2, apt. 10 (vis-a-vis de Cofetaria Bulevard, in imediata apropiere a Centrului Cultural & #8221; Eugen Ionescu& #8221; - fostul Cinematograf Alutus).
Aceasta locatie a fost aleasa ca punct de lucru al societatii avandu-se in vedere in primul rand interesul imediat al clientilor nostri si al potentialilor clienti, care se pot bucura de un acces facil catre centrul municipiului Slatina, indiferent de zona lor de provenienta. In acelasi timp, locatia faciliteaza parcarea autoturismelor fara dificultati pentru clientii nostri, avand in vedere numeroasele locuri de parcare disponibile urmare a modernizarii zonei centrale a municipiului Slatina, precum si deplasarea rapida a clientilor si a echipei de lucru la majoritatea institutiilor publice de interes judetean, cele mai multe dintre acestea fiind situate la mai putin de 300 m de punctul de lucru al societatii noastre.
Societatea OPTIMPLUS FINANCIAR S.R.L. Slatina este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Olt, sub numarul J28/237/2014, are codul fiscal numarul RO33105933, avand contul IBAN numarul RO34RZBR0000060016696003 deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Slatina.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: - consultanta in afaceri (deschideri de societati si activitati conexe, consultanta economico-financiara pentru imbunatatirea activitatii companiilor, etc.);
- realizarea de analize economico-financiare si previziuni financiare;
- realizarea de modele economice in vederea optimizarii fluxurilor financiare ale firmei;
- intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea unui credit bancar;
- oferirea de informatii corecte si complete despre programele de finantare a activitatii companiilor sau a altor tipuri de beneficiari, atat in cadrul programelor cu componenta majoritara nationala, cat si pentru toate tipurile de fonduri europene;
- realizarea unei evaluari a eligibilitatii ideii de proiect pentru companii sau alte tipuri de beneficiari;
- consultanta in elaborarea proiectelor cu finantare nerambursabila nationala sau europeana;
- consultanta in relatiile cu finantatorul, furnizorii si clientii beneficiarilor de proiecte;
- intocmirea planurilor de afaceri pentru companii sau alti beneficiari, a diverselor tipuri de cereri de finantare, a dosarelor depuse in vederea obtinerii finantarii, precum si a oricaror alte documentatii necesare in domeniul economico-financiar;
- intocmirea documentelor si a dosarelor necesare in faza de implementare a oricaror tipuri de proiecte;
- consultanta in domeniul imobiliar. // // CUI: RO33105933

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]