Membru GRATUIT        INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS SRL
Consultanta in afaceri

Schimbarile rapide in mediul de afaceri din Romania impun, pentru adoptarea unor decizii corecte, existenta informatiilor potrivite la momentul potrivit. INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS ROMANIA asigura o observare atenta si detaliata a schimbarilor si tendintelor in reglementarea mediului de afaceri, astfel incat clientii sai sa beneficieze de asistenta profesionala bine documentata.

INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS ROMANIA a asistat numeroase companii straine in procesul de initiere, dezvoltare si desfasurare continua a afacerilor in Romania. Oferim clientilor nostri informatii strategice cu privire la identificarea si exploatarea celor mai avantajoase oportunitati si schimbari ale mediului de afaceri si ale pietei in care acestia opereaza.

Noi, INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS ROMANIa consideram ca fiecare client al nostru necesita o abordare si o solutie personalizata pentru ca fiecare client in parte are propriile sale abordari si probleme. Relatia cu fiecare client este dezvoltata plecand de la o IDEE pe care incepem sa conturam impreuna cu acesta strategii de dezvoltare si colaborare. Aceasta colaborare este sintetizata foarte bine de motto-ul companiei noastre si al grupului din care facem parte: " FAST. SURE. SUCCESS"

Serviciile pe care le ofera compania noastra in acest domeniu vizeaza:

 Consultanta manageriala pentru fundamentarea proceselor decizionale.
 Efectuarea de analize economico-financiare si studii de fezabilitate.
 Diagnostic financiar si expertiza financiar-contabila asupra intregii activitati.
 Evaluari economico-financiare ale societatilor.
 Intocmirea de planuri de finantare pe temen lung si mediu.
 Elaborarea documentatiilor necesare pentru obtinerea de credite bancare.
 Elaborarea si urmarirea bugetelor de venituri si cheltuieli.
 Elaborarea de tablouri de finantare si planuri de trezorerie.
 Intocmirea si analiza fluxurilor de numerar.
 Consultanta pentru operatiuni de achizitii, divizare, fuziune sau lichidare.

Consultanta financiar-contabila

Avand in vedere evolutia rapida a sistemului contabil din Romania, este dificil pentru multe firme sa tina pasul cu noile reglementari si standarde specifice.

INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS ROMANIA are personal calificat, cu buna pregatire teoretica si practica, capabil sa indeplineasca cerintele impuse de acordarea de asistenta financiar – contabila clientilor sai.
Noi nu prestam doar servicii de contabilitate; echipa noastra lucreaza in stransa colaborare cu clientii sai pentru a le asigura acestora cele mai bune recomandari pentru structurarea optima a informatiilor contabile, financiare si fiscale ale acestora.
Serviciile noastre vizeaza:

 Asistenta privind organizarea si tinerea contabilitatii primare si financiare.
 Verificarea inregistarilor contabile si corecta calificare a operatiunilor care afecteaza patrimoniul societatii;
 Asistenta in implementarea solutiilor informatice privind: contabilitatea financiara, de gestiune, evidenta personalului, raportarea manageriala, etc.

Consultanta juridica

In stransa legatura cu mediul de afaceri, este foarte important ca societatile, atat romane cat si straine, sa inteleaga pe deplin si sa aplice cu consecventa reglementarile legale care vizeaza initierea si dezvoltarea unei afaceri in Romania.

INTERNATIONAL GUIDANCE FOR BUSINESS ROMANIA colaboreaza strans cu cabinete de avocatura specializate, pentru a-i ajuta si asista in acelasi timp pe clientii sai sa faca fata unui sistem greoi si birocratic care le guverneaza activitatea, de la infiintare si pana la lichidare. Partenerii nostrii sunt specializati in urmatoarele domenii juridice:
 Fiscal
 Comercial (intern si international)
 Imobiliar
 Social
 Civil

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Deschideri/ inchideri firme
Mape proiecte europene
Obtinere avize
Consultanta juridica de orice fel
Recuperari creante
Intermediere vanzari // Cafe Vicere; Dulciuri Minteleone; Dulciuri Arca; Conserve rosii decojite -Rondinelle // CUI: 31254394

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]