Membru GRATUIT        ECOMUR WASTE SRL
Ecomur Waste este o firma tanara dar cu personal cu experienta in domeniul protectiei mediului. Obiectivul nostru este contributia la asigurarea unui mediu mai curat pentru generatia noastra si generatiile viitoare prin servicii de consultant, servicii de colectare, transport si depozitare temporara a deseurilor periculoase si nepericuloase in vederea valorificarii, reciclarii sau eliminarii finale, in conditii de stricta siguranta pentru populatie si mediul inconjurator. De asemenea dorim satisfacerea clientilor prin oferirea unor servicii profesionale de calitate la un pret competitive.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: 1. Consultanta si intocmirea de documentatii in vederea obtinerii Acordului de mediu si/sau Autorizatiei de mediu, Permise de exploatare balast.
2.Evidenta gestiunii deseurilor rezultate din activitatea Dvs. va asigura îndeplinirea obligațiilor prevăzute de HG 856/2002 si Legea 211/2011, art. 22, alin 3 si art. 49 alin 1, cu personal calificat de specialitate si cuprinde: raportările periodice către autoritățile de mediu; gestiunea deșeurilor conform legislației în vigoare
3.Colectarea si transportul deseurilor periculoase si nepericuloase rezultate in urma desfasurarii activitatii Dvs., in vederea valorificarii, reciclarii sau eliminarii acestora, conform prevederilor legale. // categorii de deseuri colectate:
deseuri de lemn cu continut de substante periculoase,
deseuri de uleiuri uzate, filtre uzate, anvelope uzate,
deseuri textile si de piele, absorbanti contaminati,
deseuri de ambalaje (hartie, carton, plastic, metalice, textile),
deseuri de ambalaje infestate,
deseuri de lacuri si vopsele, deseuri de adezivi si cleiuri
deseuri de vopsele, cerneluri, adezivi și rășini,
emulsii uzate,
substante chimice. // CUI: 32102009

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]