Membru GRATUIT        RESUM CONSULTING
S.C. RESUM CONSULTING S.R.L. Ploiesti si-a inceput activitatea in anul 2002, implicandu-se in mod constant in furnizarea de servicii specifice domeniului resurselor. Pentru a fi viabila pe piata o firma trebuie sa aiba capabilitate materiala, structura organizatorica flexibila si forta de munca calificata corespunzator. Avand in vedere cele trei elemente, specialistii nostri vin in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii de personal si recrutare forta de munca.
Astfel alegerea candidatului potrivit dar si aplicarea celor mai bune masuri la momentul oportun cu respectarea legislatiei muncii, sunt premizele succesului unei afaceri, aspecte pe care noi le gestionam cu maxima responsabilitate si profesionalism.
Organizatia aplica strategiile si politicile de ocupare a fortei de munca si de formare profesionala elaborate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si Persoanelor Varstnice, unele dintre obiective fiind cresterea accesului pe piata muncii prin reconversie profesionala si crestere a nivelului pregatirii profesionale prin participarea la cursuri de formare profesionala, acestea constituind masuri active de combatere a somajului. In activitatile sale s-a urmarit respectarea principiului asigurarii egalitatii de sanse si de combatere a oricaror forme de discriminare . Este acreditata ANC din anul 2006 si furnizeaza servicii de formare profesionala pentru meseriile de manager resurse umane, manager proiect, referent/inspector resurse umane, vanzator, baby sitter, schelar, laborant in constructii, asfaltator, competente antreprenoriale, competente limbi straine – engleza, agent de paza si securitate, lucrator in comert..


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: CURS DE FORMARE PROFESIONALA PENTRU URMATOARELE OCUPATII:
de manager resurse umane, manager proiect, referent/inspector resurse umane, vanzator, baby sitter, schelar, laborant in constructii, asfaltator, competente antreprenoriale, competente limbi straine – engleza, comunicare in limba germana, agent de paza si securitate, lucrator in comert, camerista, administrator hotel, ingrijitor batrani si copii. // prestari servicii resurse umane
autorizari cursuri
consultanta management organizatoric
infiintari societati comerciale, ONG, II, PFA
// CUI: 14670337

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]