Membru GRATUIT        MEGAPLAST
Infiintata in anul 2001, MEGAPLAST, cu sediul in Suceava a ajuns foarte repede in topul producatorilor de ambalaje din polietilena din Romania, devenind un jucator important pe aceasta piata si nu numai.

Ascensiunea sa a fost determinata de strategia reinvestirii intregului profit realizat si de permanenta preocupare pentru innoirea tehnologiilor de fabricatie si realizarea unor produse de inalt nivel calitativ.

Ca urmare a investitiilor facute, avem posibilitatea de a produce ambalaje din folii PE, sacose, pungi, saci, folie strech, huse, coperti scolare etc., transparente sau colorate, neimprimate sau imprimate in 1- 6 culori.

CERTIFICAT ISO 9001.
Un factor decisiv in importanta activitatii societatii noastre este calitatea serviciilor si a produselor. Din dorinta noastra de a satisface cerintele clientilor nostri la cel mai inalt nivel, am implementat si certificat in cadrul companiei, sistemul de management al calitttii ISO 9001.

Managementul influentand calitatea produselor si proceselor intreprinderii a carei dinamica este in continua dezvoltare, in conditiile economiei de piata actuale.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Producem Sacose, Pungi, Folii PE, Folii Stretch, Coperti scolare, Saci menajeri, Saci industriali, Huse cu umar inclinat pentru confectii, Benzi avertizoare, etc. // // CUI: 14134487

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]