Membru GRATUIT        UNITED MODULES SYSTEM
Izolatii de calitate, membrana EPDM, garantii, seriozitate, profesionalism

Tehnologia de vulcanizare la rece ne permite sa va oferim membrana EPDM pe masura planurilor Dumneavoastra. Suntem printre putinii prestatori de servicii, autorizati de Firestone.
EPDM-ul este un cauciuc sintetic care datorit& structurii sale chimice are un excelent comportament in conditii climatice extreme.
De la hidroizolarea teraselor, la bazine de stocare a apei sau canale de irigatii unde sunt necesare folii EPDM plane de mari dimensiuni livrate intr-o singura bucata pana la membrane tridimensionale pentru anveloparea rezervoarelor cilindrice.
Membrana EPDM oferita pentru terasele verzi este rezistenta la penetrarea radacinilor si prefabricata la dimensiunile cerute.
Membrana EPDM are o rezistenta mare la alungire => 300%, si este un produs usor de instalat pe orice tip de suprafata indiferent de forma si neregularitatile stratului suport.
Apropape fara exceptie acoperisurile verzi sunt hidroizolate cu membrana EPDM tocmai datorita calitatilor sale exceptionale privind longevitatea si elasticitatea.
Firestone Building Products este un furnizor de top mondial in hidroizolatii. Principala componenta a sistemului de hidroizolatii Firestone este membrana Firestone EPDM RubberGard, o membrana monostrat din cauciuc sintetic. Acest amestec este total vulcanizat si se prezinta sub forma unor folii de mari dimensiuni.
Oferim garantie si service pentru toate lucrarile realizate!


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Izolatii cu cauciuc sintetic ;
Hidroizolatii cu membrana Firestone EPDM RubberGard ;
Instalari membrane hidroizolante Firestone RubberGuard EPDM ;
Montaj membrana cauciuc pentru etanseizare bazine, iazuri, pastravarii ;
Servicii de hidroizolare a teraselor verzi ;
Constructii civile si industriale, traditionale sau metalice ;
Containere modulare cu diferite destinatii.
// // CUI: RO32081763

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]