Membru GRATUIT        KENDALL ENTERPRISE GROUP
Firma de publicitate, marketing si cercetare de piata.
Servicii complete de cercetare de piata si marketing, dedicate sa ajute companiile in adoptarea deciziilor corecte pentru prosperarea afacerilor si a brandurilor.
Realizam campanii de promovare online prin servicii de email marketing, sms marketing, faxing sau telemarketing. Detinem o vasta si variata gama de baze de date, actualizate permanent si segmentate pe domenii de activitate.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Daca specificul produselor si serviciilor firmei necesita o targetare selectiva a potentialilor clienti, atunci portalul marketing direct este sursa dumneavoastra de incredere. Dupa o interogare in baza de date cu lista firme si companii, vor fi identificate acele entitati care se potrivesc profilului clientilor dumneavoastra.

Informatii firme sunt livrate in format MS Excel sau MS Acces si includ: Denumire firma; Cod fiscal; Numar de inregistrare; Adresa de corespondenta; Date de contact (telefon; fax; email); Cod CAEN; Descriere cod CAEN; Cifra de afaceri; Profit/Pierdere; Numar de angajati; si Capital social; // // CUI: 33784982

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]