Membru GRATUIT        MEDIAPIO SRL
Firma MEDIAPIO SRL cu sediul in orasul Constanta realizeaza fatade ventilate prin placare perete cu bond (alucobond) si reclame luminoase. Lucram in orice localitate din Romania, acolo unde clientul isi doreste o lucrare deosebita.
Avantajul de a lucra cu noi il reprezinta atat oferta de pret convenabila (adaptata fiecarui proiect in parte), cat si faptul ca echipa noastra presteaza si servicii de publicitate - montaj reclama. Asadar ideile inovative, machetarea grafica si solutiile arhitecturale reprezinta un bonus venit la pachet odata cu placarea cu alucobond.
Avem posibilitatea sa decupam orice forma, logo sau inscriptionari in alucobond (bond), facand fata proiectelor cele mai deosebite.
Putem da un aspect deosebit la placarea cu bond prin inserarea de elemente din plexiglas sau prin adaugarea unor logo-uri iluminate cu led.
Fatada ventilata prezinta un aspect arhitectural deosebit, usor de intretinut si care se amortizeaza rapid fiind un produs de durata, comparativ cu o fatada tencuita.
OFERTA PRODUSE/SERVICII :: fatade ventilate, alucobond, bond, placare, fatada, placare cu alucobond, alucobond constanta, constanta, mangalia, tulcea, cernavoda, medgidia, bucuresti, brasov, iasi, ialomita, ilfov, suceava, romania // alucobond, bond // CUI: 34906026

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]