Membru GRATUIT        IMPACT SPA SRL
Firma noastra este specializata in comercializarea de echipamente SPA: saune traditionale, saune infrarosu, piscine, jacuzzi, cazi hidromasaj, cabine de dus, mobilier baie si dotari saloane infrumusetare.

Scopul nostru este sa asiguram furnizarea echipamentelor in cel mai scurt timp pentru persoane fizice, hoteluri, pensiuni, centre fitness, resort-uri spa, saloane infrumusetare, centre recuperare cu produse de calitate maxima, pe cat posibil din stoc, in conditii avantajoase clientului. Comercializam numai produse cu certificat de calitate si de provenienta.
Dorim sa oferim clientilor nostri produse la cele mai avantajoase preturi, iar pentru ce nu putem asigura in acel moment facem toate eforturile sa-i oferim clientului cea mai buna varianta la partenerii nostri.
La solicitarea concreta a clientilor emitem oferte de pret, incercand sa gasim cea mai buna solutie, daca este posibil, oferind mai multe variante de solutionare daca se solicita.
Va stam la dispozitie cu ajutor tehnic, contactand oamenii de specialitate a producatorului sau importatorului! Noi oferim solutii complete SPA de calitate!

OFERTA PRODUSE SERVICII :: saune traditionale, saune infrarosu, piscine, jacuzzi, cazi hidromasaj, cabine de dus, mobilier baie, dotari saloane infrumusetare. // Aristech, Lucite, // CUI: 36481509

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]