Membru GRATUIT        PHOTO ART DESIGN
Am creat atelier-foto.ro din dragoste pentru fotografie si stim cat de importante sunt amintirile tale, la fel si modul in care acestea vor fi pastrate de-a lungul timpului.
Va punem la dispozitie o modalitate usoara si un sistem foarte bine conceput pentru realizarea serviciilor de editare foto, transfer foto sau albume foto online.
Suntem o echipa tanara si motivata in ceea ce facem si punem suflet in fiecare lucru pe care il construim.
Bazandu-ne pe experienta acumulata in toti acesti ani am pus bazele unei solutii simple pentru developare online a pozelor cat si pentru realizarea celor mai frumoase albume foto folosind programe de editare foto profesionale oferind clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate.
Incercam sa oferim un raport calitate/pret excelent si dorim sa crestem odata cu dumneavoastra in asa fel incat sa fim cei mai buni.
Diversitatea serviciilor noastre cat si modalitatea simpla si usoara de folosire a atelierului nostru online ne aduce un plus in realizarea obiectivelor si ne ajuta sa intelegem mai bine informatiile si sa va oferim cea mai buna experienta de pana acum.
Realizam developare poze si transfer de imagini de pe suport digital (CD, DVD, USB, memory stick, compact flash, SD, micro SD, telefon mobil, etc) pe hartie fotografica, lucioasa sau mata.

OFERTA PRODUSE SERVICII :: Developare fotografii
Albume Fotocarte
Calendare personalizate // Kodak
Fuji // CUI: 36460867

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]