Membru GRATUIT        LEVEL UP LEARNING
Fundatia FPIP Viitor are o experienta de peste zece ani in in formarea si pregatirea resurselor umane ce activeaza in domenii diverse de activitate profesionala. FPIP Viitor are sediul central in Brasov si centre regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Sibiu si Bistrita. Centrul regional Bucuresti este administrat de firma Level Up Learning.
Impreuna, ne propunem calificarea, perfectionarea si dezvoltarea persoanelor pentru a facilita accesul si evolutia acestora intr-un mediu economic aflat in continua schimbare.
Scopul nostru este de a promova formarea continua a adultilor si de a dezvolta factorul uman prin facilitarea accesului la educatia initiala si la aprofundarea cunostintelor.
Oferim servicii de formare pentru peste 40 de programe si ne adresam atat anagajatilor societatilor comerciale ce au nevoie de o aprofundare a cunostintelor in domeniul in care activeaza, cat si persoanelor fizice care doresc initierea sau perfectionarea intr-o meserie.
Sesiunile de formare sunt desfasurate de formatori acreditati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, cu vasta experienta in domeniu. Procesul de predare include mijloace si metode de pregatire moderne, ca de exemplu prezentari, dezbateri, discutii libere, studii de caz.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: // // CUI: 30797880

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]