Membru GRATUIT        VISUAL DESIGN.SRL
Visual Design SRL a fost infiintata la mijlocul anului 2007. Cu ambitie si rabdare am reusit sa ne mentinem pe piata, ba mai mult sa ne extindem activitatea. La momentul de fata, firma va ofera comercializarea, intretinerea si montarea sistemelor de interfonie, videointerfonie, automatizari porti, bariere, retele voce-date, centrale telefonice, intretinere si instalare automatizari grupuri electrogen si panouri solare, sisteme de pontaj, instalatii electrice, instalatii electrice autovehicule, automatizari case/apartamente. Serviciile noastre sunt disponibile oricui isi doreste confort si calitate, rapiditate si profesionalism. Toate aceste calitati ne caracterizeaza, iar clientii nostri ne recomanda iar partenerii de afaceri ne respecta.

Va punem la dispozitie experienta acumulata in peste 10 ani de activitate. Sitemele pe care vi le oferim nu mai au pentru noi nici un secret, stim sa le montam, sa le depanam sau sa le imbunatatim.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: interfoane , instalatii electrice, service automatizari grupuri electrogen, servicii de date // // CUI: ro22453380

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]