Membru GRATUIT        KLAMUSS CONSULTANTA SI MANAGEMENT
S.C. KLAMUSS CONSULTANTA SI MANAGEMENT S.R.L., este o societate comerciala care se ocupa cu servicii tip Casa e expeditii.
Comercializam anvelope si piese de schimb pentru Agricultura si Industrie.
Societatea noastra detine de asemenea si personal autorizat ISCIR pentru servicii RSVTI.
De asemenea, comercializam o gama larga de produse adiacente necesare flotelor auto, dintre care mentionam: uleiuri, vaseline, ad-blue, antigel, consumabile auto. Comercializam si cabluri (ridicare, ancorare, etc), chingi (ridicare si anorare), fitinguri industriale si normale, furtunuri industriale de absorbtie refualre, furtunuri de inalta presiune, furtunuri Rotary, cuple rapide.
Pentru agricultura firma noastra va poate pune la dispozitie ingrasaminte chimice (azotat, uree, complexe, etc.) cu tranportul asigurat in locatia dorita.
In prezent activam pe piata de servicii industriale si agricole si avem contracte in derulare cu companii de prestigiu din Romania si din afara pentru care oferim atat servicii de management/intretinere flota cat si servicii de consultanta in logistica.
In functie de nevoile clientilor, prin angajatii nostri autorizati, va putem oferi servicii de consultanta in securitate (evaluare de securitate si intocmire plan de paza), servicii de curatenie industriale (curatare hale industriale, decapare, curatare rezervoare, curatare silozuri, etc.), servicii de evaluare si instalare sisteme CCTV cu monitorizare online, configurare retele IT& C, servicii HSEQ.
Speram intr-o viitoare colaborare intre companiile noastre si asteptam solicitarile dumneavoastra, pe adresa mircea.chitu@klamuss.ro, office@klamuss.ro sau la telefon: 0799.997.039.


OFERTA PRODUSE/SERVICII :: casa de expeditii, vanzare anvelope, vanzare piese de schimb, vanzare lubrifianti si uleiuri // // CUI: RO23739160

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]