Membru GRATUIT        RKU & CO SRL
RK Utilaje Romania ofera servicii de mentenanta, reparatii si furnizare de piese pentru o gama foarte larga de utilaje de constructii si agricole.
Reparam cutii de viteze, motoare, cilindri hidraulici, pompe de injectie, pompe hidraulice, turbosuflante, radiatoare, diferentiale, atasamente, etc.
Efectuam alezari ale blocului motot si bucsare/debucsare, reconditionam planetare(incarcare cu sudura si strunjire pana la cota initiala), reconditionam punti si fuzete, prelucram axe cu came si arbore.
Identificam si furnizam piese de schimb originale sau after-market in functie de cerintele dumneavoastra la preturi foarte competitive.
Oferim garantie la toate lucrarile efectuate si oferim suport tehnic prin telefon, la sediul nostru sau la sediul dumneavoastra.
Punctul de lucru al companiei nostre este in Bucuresti, insa putem sa ne deplasam la sediul dumneavoastra intrucat dispunem de un service mobile complet utilat pentru a efectua aproape orice reparatie la sediul dumneavoastra.
Va stam la dispozitie la numarul de telefon +40728 003 004 sau e-mail: office@rku.ro

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: RK Utilaje Romania ofera servicii de reparatii si piese pentru utilaje de constructii si agricole. // Caterpillar, Komatsu, Volvo, Terex, Liebherr, Case, Perkins, Deutz, Hitachi, New Holland, John Deere, Cummins, Atlas Copco // CUI: CUI37138682

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]