Membru GRATUIT        TRANSPORT INTERNATIONAL RAILEANU
Infiintata in 2008, TRANSPORT INTERNATIONAL RAILEANU, este o societate de transport rutier, intern si international, de marfuri. Avem clienti constanti, pentru care efectuam curse atat prin comenzi ferme cat si prin contracte de prestari servicii, precum si clienti ocazionali.
Suntem o echipa tanara, ambitioasa, serioasa, in continua crestere, iar pentru acest lucru avem mereu nevoie de noi parteneri, interesati de o colaborare profitabila si de lunga durata.
Societatea este autorizata sa efectueze si intermedieri de transport, detinand in acest sens licenta.
Parcul auto -Transport International Raileanu va pune la dispozitie camioane euro 6 marca Mercedes-Benz Actros, MAN, DAF, VOLVO, semiremorci Schmitz, precum si vagoane cisterna pe 3 axe, pentru transport lichide alimentare.
Va invitam asadar sa apelati cu incredere la serviciile companiei noastre si veti avea garantia unui transport executat la termen si in cele mai avantajoase conditii!
Pentru informatii suplimentare si oferte de pret, va rugam sa ne contactati, un reprezentant al firmei noastre urmand sa ia legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Va informam si faptul ca suntem membru activ al Bursei de Transport (ID 137892, precum si al platformei Cargo Planning).

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Transport rutier de marfuri generale + transport cu cisterna de lichide alimentare // // CUI: 23826363

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]