Membru GRATUIT        INTERNATIONAL BUSINESS INTERMEDIATES SRL
O afacere, in esenta afacerea dumneavoastra, poate fi comparata cu un copac. Seva ce se scurge prin venele copacului asigura cresterea sanatoasa a acestuia. Cu cat mai repede si mai eficient seva hraneste copacul, de la cea mai mica nervura la fiecare frunza, cu atat mai rapida si constanta este cresterea acestuia. Bineinteles ca factori externi, ca de exemplu clima, joaca un rol semnificativ in acest proces. Pe cale de consecinta, o circulatie rapida si constanta a sevei este cruciala. Aceeasi logica si acelasi proces se aplica si fluxului de numerar.

In contextul circulatiei continue si constante a fluxului de numerar, serviciile de management al facturilor si colectare a creantelor oferite de International Business Intermediates, companie romano-olandeza, isi pot demonstra fara nici o indoiala valoarea. Abordarea unei echipe dinamice si motivate, instruite in spirit european, are un singur scop: incasarea sumelor cat mai repede posibil, fara vatamarea relatiei de afaceri dintre dumneavoastra si clientii dumneavoastra.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Managementul Incasarii Facturilor acopera intregul lant al procesului de facturare, de la generarea si trimiterea facturilor pana la monitorizarea platilor. Termenul de executare a procedurii de recuperare creante este de maximum 150 zile, afara de situatia in care se incheie angajamente de plata cu debitorul, caz in care termenul de finalizare a dosarului se va intinde pana in momentul ultimei plati facute de debitor. // // CUI: 15646957

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]