Membru GRATUIT        OLINT COM SRL
OLINT este un nume prezent pe piață de peste 10 ani, timp în care compania a trecut de la un mic magazin de desfacere la Supermarketul care a devenit principalul centru comercial din zonă în domeniul materialelor de construcții și amenajări.

Atât locuitorii din Municipiul Rădăuți cât și din localitățile pe o rază de 50 km își împlinesc proiectele cu produsele pe care OLINT le oferă.

Agenții noștri de vânzări au dezvoltat relații cu firme din 13 județe ale României, astfel luând naștere o importantă rețea de distribuție.

Categoriile de produse pe care OLINT le oferă acoperă toate domeniile unei construcții: de la structură, învelitori, instalații sanitare și izolații la instalații electrice, finisaje, placări și decorațiuni interioare.

De-a lungul timpului am lucrat, direct sau indirect, cu cei mai importanți producători de materiale de construcții, am devenit unici importatori ale unor mărci care azi sunt consacrate pe piața românească și am furnizat, de fiecare dată, cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

OLINT a fost desemnată, în mai multe rânduri, printre cele mai profitabile companii din Județul Suceava. Suntem în plin proces de perfecționare și dezvoltare, în continuă mișcare și la fel de deschiși noilor colaborări.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: Oferim totată gama de materiale necesare construcțiilor și amenajărilor. Materiale grele, învelitori, izolații, placări, gresie și faianță, feronerie și electrice, finisaje, varuri și vopsele, decorațiuni interiorare, instalații sanitare, obiecte sanitare, mobilier și accesorii baie, etc. Punem la dispoziție servicii precum: transport la domiciliu, retur marfă, montaj acoperiș, montaj instalații termice și sanitare, mixare vopsele, profilări speciale tablă, închirieri scule, etc. // Producator invelitori metalice RUFSTER // CUI: 7918740

FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]